De dag stilte.

Ha! Voor het eerst in meer dan een jaar is er gisteren *niets* verschenen op dit weblog. Dat is geleden van toen we in Peru zaten en dat het interweb daar niet zo algemeen toegankelijk was.
En neen, u heeft hier niet te maken met een acute aanval van blogmoeheid waarover ik zo frequent lees bij andere mensen (sorry dat ik zo weinig schrijf, zeggen ze dan, alsof een mens zich daarvoor moet excuseren) maar gewoon met praktische omstandigheden. Ondergetekende heeft namelijk lesgegeven van acht tot zes (en ik probeer er een gewoonte van te maken tijdens de les niet te webloggeren) en daarna werden we verwacht in Het Pand, voor een lezing en een feest van Tessa-van-Bruno. Interessante lezing (Tessa is een hele slimme), heerlijke hapjes en bijzonder rijkvloeiende wijn.
Daarna nog afgezakt met een paar mensen naar den Bal voor de vrolijke viering van 32 jaar Radiofonisch Instituut (Proficiat, peter) en het was dus laat toen we thuiswaren. En in tegenstelling tot sommige anderen post ik niks op mijn weblog als ik enigzins beneveld ben.

Edoch. Vandaag maak ik het allemaal goed. Met meer nonsens dan u sowieso al gewend was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *