Het feestje.

Vandaag heb ik een feestje gegeven voor onze families. No big fuss, gewoon een namiddag samen en dingen doen. De reden is eigenlijk simpel: eind deze maand word ik 29. Dat is nog steeds *geen* dertig, een feit dat me toch wel met enige vreugde vervult. Bovendien is neef T. recentelijk *wel* dertig geworden, vond hij dat niet fijn en laat ik vanzelfsprekend geen gelegenheid voorbijgaan om hem een beetje te pesten.
Het feest van vandaag was dus eigenlijk een “ik-ben-lekker-nog-steeds-geen-dertig-jaar-feestje” en was ook aldus aangekondigd.
Met 15 waren we: ouders, grootouders, een tante en nonkel, een zus (Staf was ziek, dus de schoonbroer bleef thuis om te babysitten) 2 neefjes en een spiksplinternieuwe schoonnicht.

Om half twee deze middag werden we opgepikt door een Bootje van Gent aan onze voordeur en we maakten een flinke tocht van 90 minuten. Gent is echt de max vanop het water, vind ik en daar was iedereen het achteraf mee eens. Na de boottocht was er verwenkoffie in het Groot Vleehuis en daarna een wandelingetje terug naar sluizeken-ham. Toen iedereen naar huis was zijn we uiteindelijk toch nog met de neefjes op een terras aan Sint-Jacobs geëindigd.

Zacht herfstweer, een gezellige namiddag en fijne cadeautjes: een bon voor een citytrip, een bon voor een charmeweekend, envelopjes met milde giften en een zeer mooi fotoboek van -inderdaad- Ons Bettina. Waarvoor nogmaals mijn dank! Ik ben een zeer contente mens, momenteel.

One thought on “Het feestje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *