Mijn grote helper.

Ik ben alleen thuis en aan het voorbereiden. Veel werk voor morgen, want dan negen uur lesgeven. En ik heb bij een vorige les gemerkt dat mijn oefeningenreeks niet 100% zit, dus ik ben één van die lessen nog volledig aan het herwerken.

Anyway. Boogie (die volgens mensen die er iets van kennen ondertussen een kolossale kater is geworden) houdt mij gezelschap. Hij wil duidelijk een beetje aandacht. In het laatste half uur:
– heb ik hem al acht keer van een boek moeten duwen dat ik nodig had;
– heeft hij al tien keer in het scherm van mijn laptop gebeten;
– is hij ook al een keer op mijn toetsenbord gaan liggen;
– heeft hij al iedere balpen die op mijn bureau ligt op de grond gegooid. Met opzet, ja.

Soms is dat beest gewoon te grappig.

3 thoughts on “Mijn grote helper.

  1. Da’s dagelijkse kost bij mij en de mini-kat die sinds enkele weken thuis rondloopt. Op laptop gaan liggen, in elleboog bijten, over de rand van het scherm komen gluren, de netwerkkabels uittrekken of er in beginnen bijten, papieren op de grond gooien … dolle pret ….

  2. Zo lief! Ik moet nu terugdenken aan mijn eigen kat, die vorig jaar in mijn ouderlijk huis op de gezegende leeftijd van 16 jaar is overleden. Ze deed net hetzelfde bij mijn moeder en mij als we op de PC werkten: krabben, bijten, erop liggen (twee- of driemaal de PC doen crashen door teveel knoppen tegelijk, pfiew), allez, je kent het wel. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *