De lezer.

Gisteren avond in ‘t Gouden hoofd, op een kleine bijeenkomst om vriend Brammie te fêteren wegens alweer een verjaardag, zaten wij een eind weg te babbelen met J.
Nu zien wij J. en zijn vrouw niet zo vaak, pakweg eens in de zes maand, dus er is toch wel iedere keer wat bij te praten. Gisteren viel mij echter op dat J. veel meer wist dan gewoonlijk over ons. Dingen als de harde schijf van mijn lief die het heeft begeven, bijvoorbeeld.
Op het moment zelf heb ik er niet bij stilgestaan, maar vanmorgen bedacht ik dat J. waarschijnlijk onze beider weblogs leest en dat hij daar zijn informatie haalt. Funky.

Bij deze: *zwaai*! Dag J.! Ik heb u ondertussen gemaild over die lijst en het wederzijds bezoek!

One thought on “De lezer.

  1. Dat vind ik altijd zo grappig. Ben je met zo’n blogger aan het praten die iets vertelt waarover ook al geschreven werd, en dan zeg je :” ah ja, inderdaad, en toen gebeurde zus of zo…”. Reageert die wantrouwig/verrast : “hoe weet gij dat ?!”

    Nou moe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *