Willy’s en Marjetten.

Och, ik weet het: ik ben niet objectief, but who gives a fuck. Ik vond het fantastisch wijs!

Willy’s en Marjetten
(terminologie die ze trouwens te danken hebben aan David van De La Vega) brengt bijzonder Oost-Vlaamse humor. Alleen al de zinsconstructies en de uitdrukkingen deden mij ongelooflijk hard lachen. Voeg daarbij: zeer hoge grapdichtheid, fijne absurde humor en voila: ik ben verkocht.

Ze hebben dat goed gedaan, ons Neveneffecten

12 thoughts on “Willy’s en Marjetten.

 1. ik heb een klein deel gezien van wat ze brachten. ik zat in afwachting van prison break te kijken naar tragger hippy… en ook dat gedoe met kopulerende gigantische knuffels was eigenlijk natuurlijk neveneffecten… maar dan op de japanse directe “lach uw medemens eens uit ” manier…

  maar ze lijken wel onzeker in de schaduw van de man van melle… ik kan ermee lachen maar net iets minder dan met puur neveneffecten… het begint een beetje te smaken naar een succesformule versnijden … nu ja… is maar mijn mening…

 2. Ik heb een klein stuk gezien dat lang genoeg was om mij ontsteld te doen roepen “Hoe zwak! :/”.

  En dus hebben we het maar verzet. Ligt dat aan mij? Ik vond het lijk echt niet grappig.

 3. Heb even gekeken naar het item over Fata Morgana en ben weer weggezapt. Niet omdat het zwak was, maar omdat ik eigenlijk naar iets anders aan ‘t kijken was en daar reclame bezig was. Maar om nu te zeggen dat de 3 minuten die ik gezien heb me zijn bijgebleven ? Nope. Nogal matig. Dan waren de neveneffecten veel gedenkwaardiger vanaf de eerste minuut. Maar goed, ‘k heb maar een heel klein stukje gezien natuurlijk.

 4. oh, maar het is geen theorietje van mij hoor, eddie.

  Wij dachten het al hier ten huize, dat het van David kwam, en Lieven heeft dat gisteren bevestigd.

 5. Ik vond het ook maar niks, eigenlijk, en ik heb het wél uitgekeken tot het absolute einde. Volgende week probeer ik zeker nog eens, maar als het dan opnieuw njet is, blijft het njet…

 6. Ik vond het steeds beter worden, eigenlijk. Dat gedoe aan dat schooltje vond ik maar niets, maar “infection island” vond ik dan weer geniaal. Ik gun ze het voordeel van de twijfel.

 7. Ik vond het goe. Vooral die meute (roedel?)Pekinezen die achter Luc De Vos aanging was zalig slecht.

 8. ik vond het ook heel goed, ik stond er van te kijken hoe goed ze konden spelen. en marginale mannen spelen, daar dromen we toch allemaal van! tis gelijk die clip van thof van commerce, hoe fouter hoe beter, maar dan wel met hele goeie dialogen (gelijk de boer en de alien).

  echt heel goed. en een supercoole website

 9. Hallo een kieken op nen vélo, dit was schitterend !
  Willy’s en Marjetten… buiten zetten bij PMD.
  Of hoe Bart De Pauw met zijn Johnny’s en Jeanetten zwaar de mist in gaat Geeeuw…… Kijkcijfers zullen gaan zoals het programma in een duik naar beneden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *