Belastingsgeld.

“Allemaal opgenomen met uw belastingsgeld”

Wedden dat dat stuk werd gemaakt nadat de eerste aflevering is uitgezonden?

5 thoughts on “Belastingsgeld.

  1. Mja. Ik gaf het tot nu het voordeel van de twijfel, maar de derde aflevering vond ik toch wel bijzonder zwak hoor.

  2. Ik heb het nog één kans gegeven wegens mensen die zeiden dat ik MOEST kijken, en ik heb het me beklaagd.

    Het is flauw. Maar echt. 🙁

  3. Mijn lief had mij vorige week van achter zijne computer luidop horen lachen, dus nu was hij er vol verwachting bij komen zitten. Doch eilaas. Niet één keer zijn mijn mondhoeken naar bover gekruld…

  4. alleen al voor dat stuk over het belastingsgeld had iedereen moeten kijken. Zeker als ge al die reacties gelezen had na de eerste uitzending. stoch schitterend dat ze hun geen zak aantrekken van de commentaren, zo’n dingen moeten groeien he, ik ben paraat volgende week

  5. De eerste aflevering had nog grappige momenten, de aflevering van vorige week was m.i. ronduit zwak tot slecht. Gisteren was er een zeer kleine verbetering, maar nog steeds te flauw om me te blijven boeien.
    Volgende week vertik ik het de HDD-recorder te programmeren, wie weet lees ik dan bij de thuiskomst in mijn feeds wat een geweldige aflevering ik dan gemist heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *