Oei.

Ik heb hier ondertussen al vier postjes in draft staan en heb van geen enkel zin om ze af te werken. Dat komt omdat ik er altijd aan begin terwijl ik even pauze neem van het poetsen mijner keuken en het ordenen mijner papieren en het afwerken van administratieve zaken voor school. Ik neem dan vijf minuten pauze en begin aan een stukje, dat dan driekwart klaar is maar tegen dat ik opnieuw pauzeer wil ik natuurlijk of iets helegans anders schrijven.

Aja, want ik ben een vrouw en iedereen weet dat vrouwen chromosoonsgewijs belast zijn met een hardnekkige wisselvalligheid. Wij kunnen daar niet aan doen, neen.

Ik had dus al geschreven/wilde beginnen schrijven over:
– een huis dat we hebben gezien gisteren via de flyers en dat voor ons niet geschikt is, maar zeker wel voor iemand anders;
– het winteruur en hoe knus dat wel is;
– hoe irritant ik commentaren met jongerentaal, spellingsfouten en geroep wel niet vind en of dat dan betekent dat ik oud word;
– het feit dat ik een week vakantie heb (hiephoi!) maar ook heel veel werk (awoert!)
– mijn koorts die nu eindelijk 24h is weggebleven, wat kan wijzen op genezing (hoera!)
– mijn lief die vandenavond voor het eerst Wim zijn voorprogramma gaat doen
– de nieuwe serie van Desperate Housewives die ons na twee afleveringen al helemaal verslaafd heeft gemaakt. Alweer.
– bloggers die zich excuseren voor het feit dat ze niet veel schrijven en dat zulks wel belachelijk is en al.

En ik moest ook nog vertellen wat ik in de cocotte had klaargemaakt vrijdag. En ik heb twee weken geleden een appeltaart gemaakt waarvan ik het recept dringend moet noteren want anders is het voor altijd verloren. En ze was zo lekker.

Bij deze weet u dus wat u van mij kunt verwachten, de komende dagen. Als ik niet opeens iets anders bedenk.

Inspiratie. It’s a bitch.

3 thoughts on “Oei.

  1. Hmmm oud worden… Grappig dat je dat aanhaalt. 29 is voor mij nog 6 weken af maar met dat jongerentaaltje en het trigger happy-gedrag dat sommigen tentoonspreiden heb ik ook grote moeite.

    De vrouw des huizes wuift dat altijd weg: ‘de jeugd is niet meer opgevoed’. Feit is dat gamen, Jim TV, e.d. 10 jaar geleden nog een marginaal verschijnsel was. Vandaag de dag noemt het mainstream en lijken er geen grenzen meer te bestaan. Maar geen nood: het komt allemaal wel goed hoor. Intussen worden wij jaar na jaar volwassen… šŸ˜‰

  2. ik zal mijn gehandicapt toetsenbord een handje toesteken om zo weinig mogelijk typefouten te typen…

    heu appeltaart!!! my fave!!!! ik eet geen taart tenzij appeltaart!!!!
    gimme gimme gimme!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *