Monthly Archives: November 2006

Onzen otto.

Hij is er het hart van in, de lieverd. Ik ook wel, eigenlijk. Want hoewel ik bijlange niet zo cool ben als hem, vond ik de toyota toch fantastic.

Bij deze maak ik, in het openbaar, een plechtige belofte: van zodra we een huis hebben gekocht en verbouwd, zetten we geld opzij. En de eerste 5000 euro die we overhebben geven we uit aan dit, dit of dit.

Mijn kop eraf als het genen waar is.

Twee.

Al wie vandaag exact twee jaar aan het webloggen is, steek uw hand omhoog!

Ja hoor, vandaag bestaat Kerygma twee jaar, als dat niet wijs is. We hebben ondertussen een skynetblog gehad, we hebben een subdomein van het project uitgebaat en hebben nu al een poos een eigen domeinnaam. En een plek op een crappy dreamhost-server.

Voor de cijferfreaks: dit is artikel 1162. Dat is gemiddeld anderhalf artikel per dag. En in totaal werden hier al 5236 reacties gegeven, dus bijna vijf per artikel.
Hoeveel bezoekers ik heb, dat weet ik niet: dat staat niet van mijn wordpress-panel af te lezen en ik heb geen goesting om het op te zoeken.

Alleszins: happy birthday to me!

*steekt een vuurwerkstokske aan*

Eerste rijles.

Kijk. Sara heeft haar eerste rijles achter de rug. Cu-ute!

Doet me denken aan één van mijn eerste rijlessen, toen ik overmoedig en gezwind van de oprit afreed en vervolgens gas- en rempedaal door elkaar haalde. De auto van de buurjongen, die aan de overkant geparkeerd stond, was total loss.

De buurjongen was tot drie weken voor het incident mijn toenmalig lief. En we waren nu niet meteen in vrede uit elkaar gegaan.

Gelachen! sjonge toch.