The Demo.

Ik moet nog een klas vinden bij wie het past, maar ik zeg u: één van mijn groepen studenten krijgt dit jaar The Demo te zien. Zo wijs.
Info over The Demo, en in deeltjes vind je hem hier. Maar hier is hij dus integraal. In 1968, dames en heren.

(video duurt meer dan een uur, trouwens)

Merci Michel!

2 thoughts on “The Demo.

  1. Ooh – nostalgie. Lang geleden dat ik die nog gezien had. 🙂 Check out die muis: een houten doos met wielen eronder. En hyperlinks met koordekes tussen twee schermen. Gaat ge hen onderdompelen in de geflipte wereld van http://www.xanadu.net ook?

  2. En http://www.theatlantic.com/doc/194507/bush : There is, of course, provision for consultation of the record by the usual scheme of indexing. If the user wishes to consult a certain book, he taps its code on the keyboard, and the title page of the book promptly appears before him, projected onto one of his viewing positions. 1945. Negentienvijfenveertig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *