*Klopt af*

Bon. Net terug van Les Deux Capes. Volledig verslag en foto’s volgen ongetwijfeld, maar eerst moet ik even een paar dingen voor het werk afhandelen.

Anyway. Vrijdag voor we vertrokken hebben we een bod gedaan op het huis. En gehoord van het immokantoor dat er een ander bod was van 15 hoger dan het onze, dus dat het onze niet aanvaard zou worden tenzij we erboven zouden gaan. Wat we niet gedaan hebben, dus we gingen ervan uit dat het zou verkocht zijn ondertussen.
Net langs het huis gereden en gekeken op internet en het staat nog altijd te koop. Ik ben opnieuw niet zeker dat er wel een bod was.

En waarschijnlijk zouden we wel *kunnen* boven dat hogere bod gaan, maar dat zou ten koste van de geplande verbouwing gaan en dat willen we niet. En sowieso: het is het principe. We hebben onze prijs vastgesteld en als het meer moet zijn dan zal het een andere koper zijn.

2 thoughts on “*Klopt af*

  1. a/ de zelfklever met “verkocht” wordt nooit opgehangen vooraleer de compromis door beide partijen is getekend. Dat kan gerust een week duren.
    b/ Indien je een compromis tekent, heb je het recht om alle tegenbiedingen in te zien. (al is het dan vaak wel te laat :p )
    c/ Nooit boven je plafond gaan
    d/ Als je het écht, maar dan ook écht, wil, ga je er wel boven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *