Hiep hoi.

Mijn hoofd barst uit elkaar en toch ben ik vrolijk. Vreemd is dat. Ik ben doodmoe en toch: hiep hoi, hiep hoi!

De wereld is fantastisch, ik heb vandaag ongelooflijk gelachen met mijn studenten, er heeft weer iemand gereageerd op de huisflyers, ik heb prachtig behangpapier ontdekt en boven alles: straks krijg ik de nieuwe jeans die mama en papa uit Eindhoven hebben meegebracht.
Het is dringend tijd, die jeans: diegene die ik aanheb heeft een scheur op de poep, de andere zit in de was en de derde ligt in de strijk aangezien het vorige week feestdag was op woensdag en ons Nele dus in verlof was. En ja, ik zou zelf kunnen strijken maar daar heb ik geen zin in.
Het is best spannend, de nieuwe jeans. Ik draag namelijk al vijf jaar hetzelfde merk en model. Dat merk omdat het gewoon fantastische broekskes zijn, het model omdat dat het enige model is dat ze in Gent verkopen. Twee per jaar koop ik er, want ze zijn niet goedkoop. Maar ik ben onvoorwaardelijk fan en na vijf jaar nog steeds zwaar verliefd.

Omwille van de prijs had ik gezegd tegen de mama om eens uit te kijken in Nederland en het bleek dat ze daar 20 euro goedkoper waren. Olé! Ik heb er dus meteen eentje besteld.
Bleek achteraf dat er ZEVEN verschillende modellen waren in die winkel en dat er dus een kans is dat het model niet het model is dat ik gewend ben! Vernieuwing, zowaar.

Straks ongetwijfeld het vervolg op deze cliffhanger in mijn ongelooflijk boeiende leven.

12 thoughts on “Hiep hoi.

 1. @tom. Ik wil ter mijner verdediging eerst even zeggen dat ik er maar twee per jaar koop. Veel minder dan het aantal broeken dat andere vrouwen kopen, vraag maar na.
  En dat kwaliteit een prijs heeft.

  @frederik. bij gris in de vlaanderstraat.

  @lilith. grapjas.

  @huug. bootcut, in medium new york.
  http://www.7forallmankind.com/w_bootcut.html

 2. Toen ik op het lijstje keek en zag waar ze de jeans verkopen in de US verstond ik het al vlug… Nordstrom & Bloomingdales, het zijn inderdaad niet de goedkoopste winkels. Maar als de jeans goed zit versta ik maar al te goed dat je er wilt in “investeren” 🙂

 3. Aaarg! Bij Gris! Al de fashion victims gingen daar vroeger! (Euh, ik ook maar toen ze nog aan het van Beverenpleintje zaten…)

 4. ik ben ook onvoorwaardelijke fan van de sevens. één keer je ze probeert, wil je gewoon niets anders meer. Toch heb ik onlangs zo een Paige jeans gekocht – zelfde prijsklasse, zelfde liftend effect, maar het is eens iets anders. In Ledeberg is er ook een winkel waar ze sevens verkopen, iets meer keuze dan bij bleu c’est gris (en iets vriendelijker madammen in de winkel, minder chichi)

 5. en in welke maten hebben ze die jeans ? Dat kan ik nl. nergens op de site terugvinden. Ik heb lengtemaat 36 nodig en dat ligt (voor damesmodellen) niet voor de hand.
  Ben ik de enige die in het jeans op de website een konijn ziet zitten ??

 6. Net nog sevens zien liggen in de etalage van een winkeltje op de Brabantdam. Prijzen tussen de 200 en 335 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *