Bad.

Op Interieur 06 was ik zwaar onder de indruk van een bad van aquamass, de stone one. Je ziet het hier in witte uitvoering, maar het bestaat dus ook in zwart en dan is het nog mooier. Ik had dus al beslist dat ik dit bad in mijn nieuwe huis wilde.
Vandaag heeft lief het bad in een interieurboekje gezien en er stond bij: Prijs: vanaf 3950 euro.

*slik*

In hetzelfde boekje trouwens nog een mooi bad gezien. De Geo Tonda van Kos, een ronde badkuip in acryl met diameter 180 cm en een startprijs van 5055 euro. Maar schoon, ongelooflijk!


9 thoughts on “Bad.

 1. ..en niet alleen duur..ze zijn ook nog eens duur om te vullen! Hoeveel uren en liters zou je nodig hebben om zo’n bad vol te laten lopen?

 2. En ik blijf er bij: het ziet er niet eens praktisch uit. Kan je volgens mij niet gezellig in gaan liggen. En uwe shampoo kunt ge ook al niet op de rand zetten. En het praktische: da’s bij mij ook belangrijk!

 3. Als kuisen uw allerfavorietste hobby is, dan is een zwart bad wellicht een joy forever … (ik kan mij vergissen natuurlijk want ik durfde geen zwart bad kopen want ik heb een hekel aan kuisen maar ik denk dat opgedroogde waterdruppels nogal duidelijk zichtbaar blijven) … maar ge hebt wel overschot van gelijk: ‘t is een zeer schoon bad

 4. Eu-eu
  Als ik in mijn mooi bad zit en ik zit niet op mijn gemak en ik moet er bijna uitstappen om mijn fles shampoo te pakken te krijgen daarbij heel de badkamer onder water zettend… Nope!
  Mooi en praktisch kan ook samen gaan. En misschien valt dat dan zelf te combineren met betaalbaar. Ook fijn 🙂

 5. Ja allemaal mooie verhalen over poetsen en dergelijke,doch ik zoek een zwart kunststof bad 80 x 180 en glanzen moet het.

  Weet iemand waar ik dat kan kopen?
  bij voorbaat dank,,,,Huub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *