De week van de smaak.

Volgende week is het Week van de Smaak in Vlaanderen, wist u dat? Er is vanalles te doen: kookworkshops, proeverijen en tentoonstellingen. (Neen lief, er is niks met een bad vol gekapt, neen.)
Hier op Kerygma weten we er alles van, van de week van de smaak. Er is namelijk enig thema-werk gepland voor de officieuze weblog van het jaar en als het met eten te maken heeft is het een kolfje naar de hier nu typende hand, dat spreekt voor zich.
Gisteren op de vergadering werd besloten om recepten te creëren, gebaseerd op – we zijn nog steeds een Gents weblog- streekgerechten. En dus loop ik daar nu al de hele dag over na te denken en te piekeren wat ik ga klaarmaken.

Achter elk goed succesrecept zit een concept, zo werd me dit weekend verteld. En dus is mijn concept geworden: stop zoveel mogelijk streekproducten in één recept. Ik zit momenteel aan vijf. Ik daag u uit, andere koks van dienst, om beter te doen. Ha!

2 thoughts on “De week van de smaak.

  1. Hallo kerygma
    Of je het nu graag hoort of niet, ik heb lekker stiekem toch op jouw blog gestemd hoor !!
    Stout hee van mij !!
    Nog heel veel succes en de groetjes aan Henke !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *