Feest.

Gisteren een rustige en fijne dag gehad, die werd afgesloten met een etentje en feest van het jeugdwelzijnswerk op de Brugse Poort. Het Meisjeshuis bestaat tien jaar, de Kaarderij heeft nieuwe lokalen, Kinderplaneet komt bij de koepel en er werd twee jaar spelotheek gevierd.
Het was gezellig en ik vind zo’n werking altijd een beetje ontroerend. De mensen beseffen dat niet, hoe veel goeds een degelijk jeugdwerk kan doen voor een buurt als De Brugse Poort, waar er zoveel armoede is en waar tientallen nationaliteiten samen leven op een beperkte oppervlakte.
Deze week meer daarover op Het Project.

One thought on “Feest.

  1. de Kiekenstraat is fel. zeg dat ik het gezegd heb.
    een project als de babbeldoos alleen al… meer respect vant stad aub!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *