Eerste rijles.

Kijk. Sara heeft haar eerste rijles achter de rug. Cu-ute!

Doet me denken aan één van mijn eerste rijlessen, toen ik overmoedig en gezwind van de oprit afreed en vervolgens gas- en rempedaal door elkaar haalde. De auto van de buurjongen, die aan de overkant geparkeerd stond, was total loss.

De buurjongen was tot drie weken voor het incident mijn toenmalig lief. En we waren nu niet meteen in vrede uit elkaar gegaan.

Gelachen! sjonge toch.

13 thoughts on “Eerste rijles.

 1. Ah ja, dat was echt Ilse op haar best -)!
  Bij één van mijn eerste rijlessen zat ik met 3 tetterende dames (jaja, meme ook ) in m’n auto; van pure stress nam ik een bocht van 90 graden tegen een veel te hoge snelheid (Voetbalstraat) en miste op een haar na een electriciteitspaal!! Paniek in de auto, ‘k moet er u geen tekeningske bijmaken zeker.

 2. Ik kon mijn lach niet onderdrukken bij het lezen van de zin waarin je zegt dat de auto van de buurjongen total loss was. 😀

 3. ah zeg, maar die totaal over haar toeren kleine voor de deur amaai … totaal in paniek en hare papa… die totaal over z’n toeren was, dat was ook niet alles ik dacht eerst dat ze iemand omver gereden had, maar gelukkig was het maar de auto van haar vroeger liefje.het heeft lang geduurd eer ze weer met de auto wou rijden we hebben haar met stokken naar de rijles moeten sturen.

 4. Mo gow zeg, super gewoon!

  Toen ik mijn zusje een beetje (illegaal) rijles aan het geven was in een verlaten baantje en we op een T uitkwamen met aan de overkant een gracht, had ze er ook niet beter op gevonden dan gas en rem te verwarren. Gelukkig nog net op tijd kunnen stoppen, maar een hartaanval was ook wel nabij bij mij.

 5. Ha, één van de beste verhalen uit onze jeugd…! Bijna elke keer als ik mijn dochtertje ga ophalen, moet ik eraan denken. Boem, en de haag binnen. Zalig.

 6. ‘ k Heb een paar maanden geleden mijn eerste accident gehad… ben tegen onze eigen auto gereden op de oprit toen ik uit de garage reed. Jammer genoeg kon m’n ventje er niet zo echt mee lachen (of alleen maar groen).

 7. eerste rijles achter me , ging super…wat ich niet gedacht had. mocht meteen 1e les schakelen remmemn gassen sturen 😛 alleen parkeren was n ramp 😀

  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *