Pauze.

Het leven lijkt vandaag een beetje een aaneenschakeling van pauzes. Hoewel ik gisteren om middernacht in bed zat, heb ik in één ruk doorgeslapen tot 11h. Na het opstaan bleek ik er een mailtje te zijn van Bruno, dat hij migraine had en of iemand de planning kon overnemen. Overmoedig als ik ben heb ik ja geroepen. Want de derde dag van ziek zijn, dat is eigenlijk al geen echte ziekdag meer, niet?
Na het doornemen van mijn mails (15 minuten) bleek ik echter alweer stikkapot. Dus heb ik nog even gerust. Dan het eerste artikel klaargezet en snel even langs de slaapkamer om een was te halen. Mijn bed zag er echter heel aantrekkelijk uit, dus heb ik ook dan nog een tien minuutjes pauze genomen.
Nu ga ik de was insteken en dan denk ik dat het tijd is voor een middagdutje. Om dan vervolgens vol goede moed de les voor morgen voor te bereiden. Uw ziekteverlof helemaal uitdoen is voor watjes, dus ga ik morgen naar school.

Maar eerst even pauzeren.

4 thoughts on “Pauze.

 1. Ben jij opeens dokter geworden ?
  de dagen die de dokter voorschrijft zou je best opnemen, hij zal het wel weten zeker. of wil je morgenavond terug stikkapot zijn en donderdag thuisblijven ?

 2. Blijf jij maar schoon thuis… Altijd de dagen van de dokter opnemen, anders zou je ze niet voorgeschreven krijgen, zeker als je nu er niet in slaagt om langer dan een kwartier mails te lezen zonder uitgeput te zijn

 3. Uw ziekteverlof helemaal uitdoen, mag dan wel voor watjes zijn, die watjes zijn toevallig de slimmeriken hier!

  😉

  Ik heb dat ook al een paar keer geprobeerd, terug de draad opnemen vóór dat van de dokter mocht… om dan hé-le-maal uitgeput nog langer buiten strijd te zijn.

  Profiteer er nog maar een dagje extra van!

 4. Je moet trouwens een speciaal attest aanvragen om vroeger terug te komen. Anders ben je niet verzekerd enzo. Echt meer moeite dan het waard is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *