Onzen otto.

Hij is er het hart van in, de lieverd. Ik ook wel, eigenlijk. Want hoewel ik bijlange niet zo cool ben als hem, vond ik de toyota toch fantastic.

Bij deze maak ik, in het openbaar, een plechtige belofte: van zodra we een huis hebben gekocht en verbouwd, zetten we geld opzij. En de eerste 5000 euro die we overhebben geven we uit aan dit, dit of dit.

Mijn kop eraf als het genen waar is.

17 thoughts on “Onzen otto.

  1. woehoe, Ford Capri, zo heeft ons vader ons moeder verleid in de jaren ’70! een knalgele dan nog wel!

    al scoort die BMW ook wel vrij goed qua coolness

  2. Anders niet geĂ¯nteresseerd in een Audi 100 CS van een 20 jaar oud? Dat ding rijdt echt zalig, nog altijd beestig goed, en nog zo goed als geen kosten aan gehad. Het enige wat eraan scheelt, is dat de klinken van de deuren achteraan niet meer werken.

    Enige nadeel: zuipt tot en met.

  3. Oeps. weet ge wat er wijs is? dit is mijn weblog en ik beslis wie er binnenkomt. en daar hoort u niet bij. bij deze bent u geblokt.

    van mijn erf!

  4. Ja, je voelt toch onmiddelijk die negatieve sfeer die rond je hangt als je ergens niet welkom bent. Hm, some people.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *