Lief op Holland drie.

Daarnet, na thuiskomst van een avond-nacht-ochtend-middag in Leuven (Jeej voor de Lunatics voor de gezellige avond en jeej voor vriendin B. voor het zachte bed, het ontbijt deluxe en het gezelschap, trouwens!) gekeken naar het programma van gisterenavond.
Spannend was het wel. Op het einde, bij de uitreiking, wist ik wat er ging gebeuren maar ik was toch weer nerveus. Soms zit mijn fysiek raar in elkaar.

Lief kwam uiterst rustig over, vond ik, in de interviews. En hij zag er mooi uit en hij had een blauw pulleken aan. En hij heeft op de Hollandse televisie gezegd dat er tapis plein in zijn mond zat en hij dus pintjes ging gaan drinken.

Wat wel weer bleek is hoeveel ze kunnen foefelen in de montage. Henk zegt: het is nu half vijf en onmiddellijk daarna: ik heb lang geslapen. Terwijl we dus om half elf op waren é maat. En op een bepaald moment zie je Daniel Arends zwaar scoren in de zaal tijdens zijn programma en daartussen zit een quote van Henk “Ja, *nu* ben ik zenuwachtig”. Die quote is opgenomen vlak voor hij zelf op moest en dus niet tijdens daniel zijn optreden.

Televisie! Allemaal boerenbedrog!

(Ow. En de mensen die het net als ons gemist hebben: wir haben ein DVD!)

5 thoughts on “Lief op Holland drie.

  1. Ik heb het hier ook opgenomen …. ‘k snap niet dat Henk niet gewonnen heeft ,ik vond hem met heel wat beter dan de andere 2 finalisten!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *