5 thoughts on “yeah right.

  1. Ik lijk volgens dat spul op Nicole Kidman en Anna Paquin (yummie!); mijn vrouw daarentegen lijkt vooral op David Beckham en Christopher Lambert (I’m shocked!)
    Voor je het vraagt: nee, ik heb onze foto’s niet door elkaar gehaald. Ik denk dat er nog flink wat werk is aan hun applicatie…

  2. Nemcova (ogen) en Linkletter (mond). Maar de volgende keer zal ik u wat beter bestuderen, dan zie ik misschien
    nog gelijkenissen.

  3. Ahem (schraapt keel). Ik gelijk het sterkst op Kim Catrall, maar poeh, dat weet ik natuuuuuuuuuurlijk al lang;-) Verder is het fun om het te proberen met je vrienden en vriendinnen, of met BV’s. Eén van mijn slimste maten kwam uit bij…Einstein, en bij Freya sloeg het systeem gewoon tilt! Ik verwachtte nochtans dat het systeem “100% Freya
    Van den Bossche” zou antwoorden, maar ach, die Amerikanen he…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *