Fatal.

Gisteren hadden we kaartjes voor het feestje van de rooien. Na de begrafenis van gisterenochtend was ik echter naar de beauty-farm gegaan (normaal gezien zou ik vrijdagavond al vertrekken op beautyweekend, was reeds lang afgesproken, en ik wilde er niet helemaal onderuit muizen anders moesten de andere dames meer betalen enzo). In de beautyfarm heb ik dan een uur of zes sauna, brubbel en solarium gedaan en dat was heel vreemd: aan de ene kant best ontspannend, aan de andere kant was ik er met mijn hoofd niet bij.
‘s Avonds heb ik dan gemerkt dat ik beter niet onmiddellijk iets anders had gedaan na de emoties van de voormiddag. Ik ben – zoals dat heet – een beetje ingestort: stikkapot, moe, hoofdpijn, huilerig.
Ik ben om negen uur in mijn bed gekropen, heb geslapen tot lief thuis was om middernacht, heb dan een beetje televisie gekeken met hem en dan opnieuw geslapen tot 11.30 deze middag.

Bal fatal gemist dus, wat ik persoonlijk bijzonder jammer vind, maar het ging echt niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *