Vrienden van Gentblogt zijn ook vrienden van Kerygma!

Oh, ik weet het: iedereen wil graag vriend zijn met mij. Ik kan u geen ongelijk geven: ik ben redelijk stabiel, ik heb een toffe kat , ik kan lekker koken en ik ben proper op mijn eigen. Wat wil een mens nog meer?

Vanaf vandaag kunt u deze vriendschap met een eenvoudige overschrijving kopen. Want wij zijn daar heel categoriek in: vrienden van Gentblogt, dat zijn ook vrienden van Kerygma. Twee vliegen in één klap, zowaar, en dat al vanaf 5 euro!

ik ben een vriend van gentblogt!

De korte versie: Gentblogt is een hobbyproject en wij willen geen reclame. We hebben echter geen geld meer. Dus nu willen we graag dat u ons geld geeft.
De lange versie: van naaldje tot draadje uitgelegd op Het Project zelf.

2 thoughts on “Vrienden van Gentblogt zijn ook vrienden van Kerygma!

  1. “Diner bij kaarslicht voor 2 personen” bieden kan vanaf 5 eur! Ten voordele van Gent.Blogt.be.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *