Kerstcadeautjes.

Ik ben niet zo dolletjes op kerstmis, dat wist u vast al van vorige jaren. Ik blijf dan ook consequent de zoektocht naar cadeautjes uitstellen, onderwijl beseffend dat hoe dichter de feestdagen komen, hoe meer volk er in ‘ stad is. Vandaag heb ik deel 1 van de kerstcadeautjes dan eindelijk toch afgehandeld…ik moest naar de aula, dus de binnenstad was sowieso niet te vermijden. Ik heb iets voor de papa, iets voor Staf, iets voor schoonma en schoonzus en een klein cadeautje voor lief. Ik weet welke GSM ik wil krijgen en ik heb een idee voor een paar andere dingen.

Straks duik ik nog eens met de fiets de stad in, in de hoop dat het volk er nog altijd niet is, voor een tweede ronde.

Oh, en voor de mij dierbaren: ik heb een wishlist, voor het gemak. Ik heb de laatste maanden bijvoorbeeld eens genoteerd wat Bruno goed vond van boekskes en die toegevoegd. En natuurlijk ook nog andere dingen.

2 thoughts on “Kerstcadeautjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *