Nieuw.

Het leukste aan het nieuwe jaar vind ik dat alles zo nieuw is. Een nieuwe Moleskine beginnen, die nog maagdelijk blank is. En de cadeautjes die een plaats zoeken in huis: er zijn nieuwe boekjes om te lezen en nieuwe CDs, er zijn kookboeken waar ik nog nooit uit heb gekookt. Koffie uit een nieuwe kan smaakt beter, nieuwe steakmessen snijden altijd iets vlotter. En in de nieuwe vaas staan voor het eerst bloemen.
En dan heb ik het nog niet over het speelgoed dat de laatste 24 uur al mijn aandacht heeft opgeslokt. Ge kunt daar dus foto’s mee maken é maat! En filmkes! En uwen agenda synchroniseren met die van uw pc en al!

6 thoughts on “Nieuw.

  1. Cool, nu nog uitvissen hoe je met die SonyEricsson een foto naar flickr moet posten en je kan van mobloggertje doen! Bij mijn Nokia gaat dat via de lifeblog applicatie van Nokia zelf, hoe je het met die van u doet weet ik helaas niet…

  2. Ik heb de K800i. Zeer goede telefoon, ben best tevreden met de fotos :-). Om rechtstreeks op flickr te zetten kan je de flickr pagina ( http://m.flickr.com/) gebruiken via wap of emailen via gmail of shozu eens uitproberen (hoewel dat laatste bij mij duidelijk niet marcheert).

    Wat werkelijk ellendig is is de bijhorende PC applicatie van Sony-ericsson. Na een halve dag prutsen met drivers allerhande heb ik die software gedeinstalleerd en Float’s mobile Agent beta 2.1 Dat verliep ook niet echt 100% (maar waarschijnlijk wel met de 750i). Dan maar http://www.fjsoft.at/en/ MyPhoneExplorer geprobeert en dan werkt uitstekend met de k800i en outlook synchronisatie 🙂

    Hendrik

  3. Ha. Fuck Sony Ericsson GSM’s met zo’n joystickste. Ik heb er ook nog zo enen gehad, en de laatste maanden kon ik niet meer naar beneden en naar rechts gaan. Héél handig was dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *