En toen ging de poetsvrouw in de lingerie.

Jaja, lieve lezertjes, qua verwachtingen scheppen in een titel kan dit echt wel tellen, vindt u niet? En het mooie aan de titel is dat het nog waar is ook.

We hadden het al even zien aankomen, want eigenlijk heeft onze poetsvrouw te veel potentieel om op wekelijkse basis bij ons met emmers te zeulen, en ze had ook al eens iets laten vallen. Maar vandaag vertelde ze dus dat ze volgende week verlof zou nemen, want ze had vanalles te regelen voor haar nieuwe huis. Het huis met handelsruimte waarin ze een lingeriewinkel gaat openen.

Wij moeten dus op zoek naar een nieuwe hulp in het huishouden, en met ons nog een groot aantal mensen uit onze vriendenkring. Als u iemand weet die ook voor dienstencheques werkt: de contactpagina is uw vriend.

2 thoughts on “En toen ging de poetsvrouw in de lingerie.

  1. Onze secretaresse heeft ook net ontslag genomen om een lingeriezaak op te starten.

    Misschien dé trend van 2007?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *