Op de valreep.

Het is half elf en we zijn bijna weg om op de valreep de tentoonstelling van Kubrick te bezoeken, hier in Gent. Op de valreep, want zondag is de laatste dag na een looptijd van ruim drie maanden. En we wilden niet in het weekend gaan (te veel volk, meneer), dus is dit eigenlijk de voorlaatste dag…
Typisch voor ons om dat zo lang uit te stellen.

En daarna gaan we naar K-rous-L. Lief voor een gevulde pannenkoek en ik voor een toast champignon. Ik wil ook graag een gevulde pannenkoek, maar die is 16 punten. 16 fucking punten.

*een schok van herkenning gaat doorheen het vrouwelijk gedeelte van het lezerspubliek dat nu weet waar i. mee begonnen is vandaag*

13 thoughts on “Op de valreep.

 1. Ik herken dat ook! en ik ben geen vrouw!

  Mijn moeder babbelt dan ook niet meer over wat we precies gaan eten des middags, maar over hoeveel punten we gaan eten.

  Smakelijk, en vergeetn niet alles mooi op te schrijven in uw agendatje!

 2. Hm. Ik vind het redelijk raar, ik moe(s)t deze vakantie een paar films van Kubrick bekijken omdat we met school na de kerstvakantie de tentoonstelling zouden bezoeken… Misschien dat het na de sluitingsdag nog open blijft voor scholen of zo?

 3. Ik wens je veel sterkte met WW. Heb hier hun kookboekje ook liggen… ‘k zou het ook beter eens echt gaan gebruiken dit jaar.

 4. Ik volg Mikaël, je onderschat je mannelijke lezers :p

  ik zou beter ook nekeer met WW beginnen ofzo :s, k zou 30 kilo kwijt moeten. 30 kilo maat!

 5. yep, ik ben ook een man, dat kan niemand ontkennen, en toch is het heel herkenbaar.

  Om je wat moed te geven: WW helpt, ik ben er zelf 1,5 jaar geleden mee begonnen en ben dan op 10 maanden tijd 25 kg afgevallen. Om een referentie te hebben: da’s ne grote zak patatten. Als ge dat alle dagen moet meedragen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *