Awoert nieuwjaarsrecepties!

Ik heb, dankzij de nieuwjaarsreceptie op het werk en een aansluitend etentje met de vriendinnen, 25 punten binnengewerkt vandaag. Terwijl ik er maar 18 mag per dag.
Ik had wel van de voorbije week 9 punten gespaard, maar technisch gezien mag ik geen punten overdragen naar een volgende week en de volgende week is net vandaag begonnen.

Dat betekent dat als vandaag gisteren was, er geen enkel probleem zou zijn, maar nu dus wel. Denk ik. Hoewel het wel belachelijk is. Vind ik. Misschien.

Een hulplijn alstublieft?

7 thoughts on “Awoert nieuwjaarsrecepties!

 1. En mag je zo niet eens iets fysieks gaan doen om wat punten kwijt te geraken?

  Waar haal je trouwens die informatie over hoeveel punten iets is?

 2. Iets fysieks doen levert bonuspunten op afhankelijk van de inspanning die je moet doen en dan kun je je achteraf belonen met een stuk chocolade of gewoon gebruiken als je op restaurant gaat.

 3. en als hulplijn voor i: iets fysieks doen en de volgende dagen extra zuinig zijn met je punten, maar dat lijkt me moeilijk want is 17 niet het minimum aantal punten dat je moet hebben? Maar als jij 9 punten gespaard hebt op een week heb je daar ook al tegen gezondigd?

 4. Joke: WW brengt zo’n boekje uit waar alle producten en punten instaan, maar enkel leden krijgen één dacht ik.

  Hier vind je ook een puntenlijst, maar die van de WW is uitgebreider (voor zover ik mij herinner, dat boekje ligt hier ergens.)

 5. Inderdaad, de boodschap is gezond eten en sporten.
  Trouwens, sporten zorgt ervoor dat je nog extra centimeters kan verliezen want je krijgt er een mooi, strak lichaam van. Poweryoga, bijvoorbeeld, werkt fantastisch!

 6. Ik trok mij daar dan niks van aan en deed gewoon alsof het gisteren was.. Gespaard is gespaard, dat was mijn motto 🙂 Ondertussen ben ik tien kilo lichter, dus zo erg is het niet geweest, dat beetje valsspelen 🙂

 7. Van punten (en/of calorieën) tellen word je gek.

  Het allerbeste:
  – heel veel water drinken
  geen light producten gebruiken
  – vaak kleine en vullende beetjes eten
  – bewegen

  Vier eenvoudige dingen en je kilo’s smelten zonder meer weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *