Spanning.

Gisteren is het envelopje op de bus gegaan. En dat betekent dat het nu in spanning afwachten is.

Deze nacht ben ik honderd keer wakker geweest, telkens omdat ik gedroomd had dat de eigenaar ons bod weghoonde en het dubbele wilde van wat wij kunnen betalen.

Ik ben niet zo goed in stress, ik.

3 thoughts on “Spanning.

  1. Gans die procedure is onmenselijk hé. Is dat dan zo dat beide koppels in nabijheid van notaris(sen) de enveloppen openmaken en dat 1 koppel in juichen uitbarst en het andere stil afdruipt? Hopelijk is het odnertussen al iets menselijker.
    Djezus toch.

  2. Dan ga je ‘t deze week nog weten? Moordend spannend is dat. Bij ons was het nog redelijk onmenselijk, ongeveer zoals Pierre beschrijft, zo mogelijk nog erger. ‘t Was niet met envelopkes, maar na een aantal dagen opbieden langs telefoon, zeiden de verkopers: nu komen beide koppels vandaag naar het huis, en vandaag maken we uit wie het zal kopen. Dus mochten beide koppels daar in persoon tegen elkaar komen opbieden. Uiteindelijk zaten wij aan de vraagprijs en daar wilde het ander koppel niet boven. Zij zijn toen triest afgedropen en wij kregen taart en koffie. :-S ‘t Zijn soms vreemde praktijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *