Het puntentellerke, week 4.

Allez hop. Overzichttijd, het is zowaar een moment van zelfreflectie. En vissie…ge moogt stoppen met lezen, het gaat over eten en dat interesseert u niet.

Ontbijtsgewijs was de regelmaat deze week flink zoek: het was druk en dan is het vaak behelpen bij ons. Gewone boterhammen lukte slechts drie keer, de andere keren waren het rijstkoeken, sultana’s of pistolets op het menu.

Nu ik erover begin te denken, was de regelmaat in alle opzichten eigenlijk zoek: ik heb vier keer een maaltijd overgeslagen bijvoorbeeld. En ik heb (alweer) drie keer op restaurant gegeten: een keer sac met kip, een keer overheerlijke lasagne met zalm en een schitterende spaghetti met pesto.
Zelf koken deed ik met pasta (een keertje met champignons, kip en kruidenkaas én een keertje met scampi, tomaat en ansjovis) en voor de rest waren er veel koekjes en hapjes en olijven.

Ahum.

Qua drankverbuik was dit een slechte week: vrijdagavond onder de slechte invloed van vriendin B. te lang in het oord der verderf rondgehangen op de beestenmarkt en te veel witte wijn gedronken. We hadden een huis gekocht, we hadden een feestje te houden…u kent het wel.
Daarnaast nog een paar avonden op café en een paar keer aperitief op restaurant en ik zit toch naar schatting ergens tussen 12 en 15 glazen alcohol. Awoert.

Niettemin: ik heb de week afgesloten op een break-even aantal punten én ben alweer een kilo kwijt. 4,5 op 4 weken, is de tussenstand nu. Zowaar nog steeds niet slecht, vind ik.

2 thoughts on “Het puntentellerke, week 4.

  1. Genoeg ook! Meer dan één kilo per week is niet goed he, Ilse.

    Hold your weight horses!:-) Of het vliegt er achteraf allemaal meteen aan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *