Story-stick.

Ja hallo maat, mijn lief gooit hier een blogstokje naar mijn hoofd. Een dubbel blogstokje dan nog, en het is van improtheater, maar dan online. Dus moet het snel gaan, zonder nadenken. En daar ben ik *eigenlijk* niet goed in, maar voor de liefde heb ik veel over. De volledige uitleg kunt u hier nalezen.

Negatief verhaal.
Petra trekt de deur van het herenhuis dicht. De wind woelt wild door haar blonde haren, in de verte grommen de onweerswolken. Er stopt een rode auto naast haar en de man aan het stuur vraagt naar de dichtsbijzijnde kruidenier.

Positief verhaal.
Petra trekt de deur van het herenhuis dicht. De wind woelt wild door haar blonde haren, in de verte grommen de onweerswolken. Ze kruipt weg in de bontkraag van haar dikke winterjas en versnelt haar hooggehakte pas in poging de eerste dikke regendruppels voor te blijven.

Het mag meerdere keren naar dezelfde persoon, dit stokje, maar het nu al terugsturen is wel een beetje gemeen, niet? Hop naar Dramoghe, hop naar Tomadde en hop naar Het Radiofonisch Instituut.

One thought on “Story-stick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *