Knutselig.

Zij die mij in het echte leven kennen zullen het getuigen: ik ben niet knutselig aangelegd. Ik vind dat zelfgemaakte dingen zwaar heersen, dat wel en krijg ongelooflijk graag zelfgemaakte cadeautjes.
Ik kijk ook met enige jaloezie naar mensen als Lilith, die hun leven bij elkaar scrappen en naar mijn lief, die ook al eens iets in elkaar prutst bij momenten. Toen Jean van Fin du Monde vertelde over hoe hij die tafel in hun nieuwe restaurant precies had gemaakt dacht ik de hele tijd dat ik dat ook wil kunnen. Maar ik kan het dus niet.

Waar ik wel heel goed in ben is zien of iets mooi is. En dus ook in het zien of iets zelfgemaakt mooi is. Een gave die zeer handig is nu ik helemaal verslaafd ben geworden aan deze site. Hoera voor de creatieve mensen!

7 thoughts on “Knutselig.

  1. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat er binnenkort wel eens een artikel in de Elle zou kunnen staan over Etsy en al. Ik zou het wel eens kunnen geschreven hebben, zelfs. Maar misschien ook niet.. *knipoogt geheimzinnig*

  2. Er is hier iemand die onlangs een cadeau kreeg “Meubelmaken, het complete handboek ” en die ook wel heel knutselig aangelegd is en nee, dat ben ik niet !

  3. Ik heb heel veel begrip voor niet knutselig zijn. Ik loop al heel mijn leven op te scheppen over het feit dat ik een fietsketting kan opleggen, gewoon omdat het alles is dat ik kan.

  4. Dju, ik ging daar juist iets over schrijven op mijn blog… heb het net ook ontdekt en heb al twee bestellingen gemaakt. Het is dus echt verslavend die site, je hebt gelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *