Exp-O.

Hans Dekeyser kent u, internettende medemens, misschien als O. van Het Project , of als heer Citylab op blogspot, op Flickr of op Zoomr.

Een aantal reportages vindt u onder deze link en een portret door Hans van mijzelve hier.

Wij kennen hier ten huize vooral als vriend Hans, fotograaf en Fijn MensTM. Maar vanaf nu is hij ook Hans Dekeyser, de fotograaf die exposeert op de Anspachlaan. De mevrouw van de Excellence omschrijft het alsvolgt:

Het is niet eenvoudig om over het werk van Hans Dekeyser te schrijven.

Woorden op zijn foto’s plaatsen lijkt me bijna ondenkbaar, zo sterk zijn z’n beelden beladen met stilte. Ik hoop dat hij ‘t me niet kwalijk neemt het toch te proberen.

Onheimelijke stilte, maar ook gemis, afwezigheid, eenzaamheid. Kleine leegtes die verloren gaan in grote ruimtes. Stukjes emoties die me raken omdat ze nooit worden uitgesproken …

En ze is er kloef op met haar omschrijving. Als u er in de buurt bent, spring zeker eens binnen.

Van 17 02 2007 tot en met 31 03 2007.
Galerij Excellence
94 – 96 ANSPACH LAAN
1000 BRUSSEL

3 thoughts on “Exp-O.

  1. Echt een knap portret i. ‘t Moet tof zijn om zo’n getalenteerd fotograaf te hebben in je vriendenkring. Had ik in België geweest was ik zeker en vast gaan kijken naar de tentoonstelling.

  2. Zeg, ik ben nu toch wel zijn handtekening vergeten vragen zeker toen hij die postkaartjes aan het uitdelen was. Shame on me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *