Geef ons geld (2).

Vreemd, hoeveel die dingen kunnen varieren van bank tot bank. En er zijn er zelfs die 300 euro vragen voor een offerte.

Ik denk dat we er bijna uit zijn, dat wel.

4 thoughts on “Geef ons geld (2).

 1. De laatste tijd word ik gek van de banken. Ik was niet tevreden bij Fortis (ik moet teveel betalen voor het beheer van mijn rekeningen, de rentevoeten zijn veel lager dan in sommige andere banken etc…) en wat blijkt : het is daar gewoon een koehandel.

  Ik dreigde ermee naar een andere bank te stappen en mijn rekening af te sluiten, en plots konden de cadeautjes niet meer op : meer intrestvoet, minder kosten, gratis dit, gratis dat…

  ik raad iedereen met een beetje ballen aan zijn lijf aan, om naar je bank te trekken en de koehandel te laten beginnen.

  De enige correcte bank die ik ken is Argenta. Ik schrijf dit niet om reclame te maken, want het kan me dus niets schelen waar jullie je centjes plaatsen. Maar daar krijg ik tenminste de service die ik verdien.

 2. Plezant is het niet maar maak van uw hart een steen en speel de banken tegenover elkaar uit! Reken maar eens uit wat een tiende van een procent maakt op pakweg 20 jaar. ZOrg dat je alle offertes op papier hebt en neem steeds een copie mee naar de andere banken. En het is batibouw hé, meestal doen ze dan nog wel iets extra. Ga ook eens langs bij de banken waar jullie ouders klant zijn, vaak willen ze daar ook nog een speciaal tarief voor aanbieden.
  Laat je ook niet overdonderden door technische termen en formules vraag desnoods om het vijf keer uit te leggen.
  Ik ben in ieder geval blij dat wij van het zoeken naar een bank van af zijn. Nog 18 jaar afbetalen *slik*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *