Midi Midlife crisis.

In kader van onze midi-midlife-crisis hebben vriendin klijn, vriendin E. en ikzelve gisterenavond kortstondig ons gezelschap in de Paganini verlaten voor een kleine trip naar de overpoort en down memory lane. We zijn zowaar een half uur naar De Pallieter geweest, alwaar Tim nog steeds de draaitafels beroert en waar de dingen eigenlijk niet zoveel veranderd zijn. Keiharde muziek, een massa dansende studenten en mensen bovenop tafels. Tim heeft zelfs zijn muziek een beetje aangepast aan onze leeftijd en al.

We hebben een spa gedronken, een beetje staan lachen en dan zijn we teruggekeerd naar het rustige café. Een half uur per academiejaar in de overpoort lijkt me ruimschoots voldoende.

6 thoughts on “Midi Midlife crisis.

  1. De Pallieter, begod!

    Uren heb ik daar gesleten, in den tijd. En in ‘t Kaffaat, alwaar de Hexengeist(?) goed binnenging en het altijd dikke leute was.

    Ach, mijn jeugd. (l)

  2. Mijn hoofd doet pijn (van spa te drinken) en volgens mij is het zicht uit mijn linkeroog nog altijd niet terug 100% (van de strobo, maat!). Midi Midlife it is.

  3. Hehe, den Tim. Waar is den tijd dat hij in den Bistro Botanique draaide in Roeselare. Beste DJ dat ze daar ooit gehad hebben, word.

  4. Uh-oh. Ik ben tegenwoordig wat ge noemt nen senior student en denk zo hard dat ik zwaar moet genieten dat ik het nu al mis. Elk stuk van ‘t leven zijn eigen charme zeker?

  5. Zot:-) Ik deed dat lang geleden ook, toen de Paga nog de Caruso was;-) Zo heel af en toe een uurtje naar de Overpoort om in een andere wereld te belanden en dan terug naar de Caruso – meestal met iets mee van bij Julien..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *