Carrière-jongens.

Af en toe logt hij een keer in op de chat, steevast om vijf voor vijf. Misschien doet hij dat iedere dag, maar ben ik gewoon niet altijd online om vijf voor vijf, het zou kunnen.

Alleszins: om de zoveel dagen zie ik hem verschijnen, en dan moet ik eigenlijk al een beetje lachen. Want ik weet dat hij na een paar minuten gaat zeggen dat hij wegmoet. Want om vijf uur, dan vertrekt zijn lift naar huis weet ik. Hij heeft altijd net genoeg tijd voor hoe gaat het? , het is zo lang geleden dat ik je heb gezien en gaan we iets drinken één dezer?. En dan tot gauw en ik bel je deze week.

En dan is hij weer weg, en *natuurlijk* belt hij niet en gaan we nooit iets drinken. Maar ik vind het een fijne traditie, die vijf-voor-vijf-chat.

7 thoughts on “Carrière-jongens.

  1. Ik vraag mij nu ook werkelijk af over wie dat hier gaat … Vooral de tag wakkert mijn nieuwsgierigheid ferm aan!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *