You Tube-opnames.

Zo. We gaan eens van multimediaken doen, hier ten huize.

Lief kwam een aantal maanden geleden tot de conclusie dat hij geen enkele opname heeft van zijn oud stand-upmateriaal en dat dit wel jammer is, want dat zo een aantal geniale (mwoeha) grappen verloren gaan voor het nageslacht.

En dus werd er een datum geprikt samen met de onvolprezen Lunatics en een oproep gelanceerd voor heuse YouTube-opnames. Er zijn een aantal bevriende filmmakers die alvast komen opnemen, maar de bedoeling is zoveel mogelijk verschillende opnames te hebben: met GSMs, kleine en grote camera’s. Al die zaken worden dan op een centrale plaats verzameld en achteraf gemonteerd.

Deze oproep dus om zoveel mogelijk mensen samen te krijgen die komen opnemen. En wel volgende dinsdag, 6 maart 2007, vanaf 21.30 bij The Lunatic Comedy Club, in Le Bal Infernal, Kammerstraat Gent.

Als u daar zin in heeft, mag u gerust the word spreaden met elektronische post of op het interweb. En wij hopen u vooral volgende week te zien in Den Bal, camera in aanslag.

6 thoughts on “You Tube-opnames.

  1. Awel, ‘k heb hem nog niet zien optreden uwen Henk maar al veel goeds over gelezen.
    Volgende dinsdag zal ik er zijn met m’n fototoestelleke om een filmpje te maken.
    Best rond 20u aan de deur staan drummen zekerst?

  2. Ik hoop echt dat ik op tijd ben en een mooie plaats heb, want ik zou er écht geld voor over hebben om de hiphop-GB en de junks/ouwe meten vergelijking nog eens terug te zien!

    Ik zal alleszins mijne camera al meepakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *