Pregnant lady coming to dinner.

Gringa M., ondertussen zes maand ver in de draagtijd van de eerste mini-globetrotter, komt vanavond eten. En ze is niet toxoplasmotisch immuun, dus moet ik met een paar dingen rekening houden: geen rauwe groensels (spoelen is echt een beetje te veel werk), geen vlees dat nog rood ziet etc.

Het wordt een witloofsoep met garnalen (in kader van een zeker project over soepjes), een cocq au vin en een appeltaart toe. Comfort food, zo heet dat met moderne termen geloof ik.

En rustig dat ik daarvan word, van dat koken, u heeft er geen gedacht van.

4 thoughts on “Pregnant lady coming to dinner.

  1. Bleh. Ik vind het net leuk als ik nog eens sla kan eten bij vrienden of familie die me verzekerd hebben dat hun sla vreed goed gespoeld is. Gisteren een berg sla gegeten bij mijn moeke, jammie!

  2. ‘t was trouwens allemaal wreed lekker!
    Dat van die garnalen heeft trouwens niets met toxo te maken maar wel met lysteria en mijne gynaecoloog zegt dat dat allemaal bullshit is en dat ze in de voorbije 15 jaar nog geen enkele lysteria besmetting gezien heeft! Né, en ik luister alleen nog maar naar haar anders mag nen mens niets meer eten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *