Relax

Vanmiddag kreeg ik een sms van vriendin k.

Is uw dag ook zoveel meer relax aan 90ph?

Ik reed op dat moment op de snelweg, terugkerend van een stagebezoek in Lokeren. Stralende zon, zonnebril op mijn neus, en de Kaiser Chiefs door de boxen.

Het had slechter kunnen zijn, zeg ik u.

2 thoughts on “Relax

  1. Ik vind dat die 90 per uur vaker moet worden ingevoerd (desnoods redenen uitvindend): mensen praten met elkaar (erover), vinden blijkbaar een moment van rust én het schijnt goed te zijn voor tmilieu.

  2. Ik wist het niet. Allé, ‘t is te zeggen. Toch niet tot ik zo’n elektronisch-file bord zag. En toen was ik al zeker 30 km 120 of 130 aan ‘t rijden. ‘t is te hopen dat ze niet stonden te flitsen ze maat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *