Twitter.

1. Er is geen zak aan.
2. Het bestaat al langer dan drie weken. Echt. Ik meen het. En er was een jaar geleden evenmin een zak aan.
3. Het is niet interessant om te weten dat andere mensen hun teennagels knippen.
4. Het is niet omdat de andere kindjes in de vaart springen dat gij dat ook moet doen.

En kunnen we nu alstublieft over iets anders praten?

Zo saai maat.

14 thoughts on “Twitter.

  1. Groot gelijk. Onnoemelijk oninteressant. Gaan we straks de nederlandse taal nog erger verkracht zien worden dan in sms’jes en op sommige blogs enkel en alleen omdat men nu ook alles wil meedelen via twitter ? Pffff … dan liever een gefundeerd stukje degelijke tekst.

  2. Mja. En toch is het wel wijs om te weten wat mijn man allemaal precies aan het doen is: dan moet ik het er ‘s avonds niet meer uitsleuren, maar kan ik gewoon inpikken en commentaar geven of vragen stellen.

  3. ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik niet elke stap wil weten die mijn man verzet overdag.
    Ik wil dat hij mij vertelt wat interessant was, als hij ‘s avonds thuiskomt en al de rest: verwaarloosbaar.
    We krijgen al zoveel informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *