Hoera voor ons!

En hoera voor onze nieuwe video-camera!

De vrienden, de lezers, de mensen die foto’s en artikels opsturen, de Gentse Feesten-ploeg, de organisatoren waarmee we zo fijn samenwerken: als ik daar over begin na te denken, is het bijna niet te geloven wat Gentblogt na twee jaar is geworden. En dat allemaal dankzij het continue enthousiasme van een groep mensen die ik ondertussen tot mijn maten reken. En ik ben daar bijzonder trots op.

bruno, steve, dimi, els, huug, jeroen, jean-marie, katrien, joke, lien, michel, hans, patricia, peter DC, peter DP, steven C, steven N, cindy, tessa, teun, wouter, hendrik en an: jullie heersen allemaal zeer zwaar.

9 thoughts on “Hoera voor ons!

  1. ah was dat onze prijs 😉 coool!!!

    ik wil meteen ook een pluim in uw gat steken! chapeau voor onze voorzitter die ons bonte halfgaar gekookt zootje ongeregeld regelde de afgelopen twee jaar!!

  2. Nogmaals een grote proficiat! Heel blij dat jullie het waren, maar dat was natuurlijk ook méér dan logisch.

    Fijn je alsook eens te ontmoeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *