Lente.

Het is lente in mijn stad. Deze ochtend opgestaan met het kwetteren van de vogels en na een stagebezoek en lesgeven naar de in de stralende zon badende Bijloke getrokken voor de persconferentie van het mij zeer genegen festival. Allez, eigenlijk was de persconferentie al uren gedaan en was ik nauwelijks op tijd voor het achteraf-socializen.
De fotograaf nam foto’s van jongedames in het raam, (terwijl de andere fotograaf blijkbaar elders op de site rondzwierf…) en alle aanwezigen waren ietwat uitgelaten na een blijkbaar geslaagde conferentie. Fijn was dat.

Thuisgekomen, een tukje gedaan op het dakterras, en daarna een beetje door de stad gezworven, op zoek naar eten. Mensen tegengekomen die ik vaak zie, mensen tegengekomen die ik veel te weinig zie. Een etentje, een brownie en een muntthee later is het nog steeds niet donker.

Zomeruur: i love it.

4 thoughts on “Lente.

  1. ik ben juist acht kilo vermagerd. het schijnt dat dat geen symptoom is.

    neen dus. en ik weet echt niet waar mensen dat vandaan halen.

  2. Wacht maar tot ge kind(eren) hebt. Eens zien of ge die verandering van uren nog zo tof gaat vinden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *