Video’s, dat is voor homo’s.

Zeg dat ik het u gezegd heb. Vorige week heb ik op de try-out van Sioen een interview gedaan, samen met ons Joke. Opgenomen met onze nieuwe camera, en ik zou daar wel eens een video-dingske van maken. Het is niet alsof ik dat nog niet eerder gedaan heb, en al.

De afgelopen vier uur heb ik gesukkeld met DVD-rips, codec-toestanden allerhande en omvormingen. En het is nog niet gelukt.

Video. Who needs it anyway.

5 thoughts on “Video’s, dat is voor homo’s.

  1. Als je een mov. moet omzetten naar mpg. (of ander) – zwijgt me ervan. Heb vorige week ook zo wreed zitten sukkelen. Ondertussen heb ik “A-Z video converter” gevonden op ‘t web en dat werkt prima!

  2. Een Apple, dat is voor watjes. Het spijt mij dan ook dat ik moet zeggen: voor dat soort van dingen is een Apple makkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *