Gunter heeft een website! En een DVD!

Sinds dit jaar krijgt één mijner favoriete vlaamse comedians eindelijk de erkenning die hij verdient, en dat wordt hier ten huize op algemeen gejuich onthaald. Bij groeiende bekendheid hoort ook een plaats op het interweb, dachten wij zo. En dus heeft Gunter Lamoot, uw en onze beste vriend, sinds een paar dagen een website. M.V. uit G. heeft hem gemaakt en ik heb er mij mee gemoeid, bij momenten.

Er wordt de komende weken nog allerlei leuks toegevoegd, zoals de Veroniques uit Comedy Casino. That is: als ik ze ooit van de DVD op een youtube krijg.

Ondertussen heeft Gunter ook een eigen DVD uit, 7 years of pure Genius, die ik u van harte kan aanbevelen. Michel belooft een recensie voor het project, één dezer, maar ik zou niet wachten als ik u was.

4 thoughts on “Gunter heeft een website! En een DVD!

  1. Ge zijt nen held.

    En i., uw website heeft amnesie vandaag. Ik moet heel de tijd mijn gegevens invoeren. Of is het mijn firefox die vergeetachtig is?

  2. Dat is geen website, dat is een weblog.
    Waarom doet iedereen dat tegenwoordig? Omdat het niet veel werk, en dus goedkoop is? En allemaal ten koste van overzicht, structuur, gebruiksgemak, en design. Ik vind dat niet goed wi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *