On a roof.

Ons dakterras, dat is hetgeen wat ik het ergst ga missen als we verhuisd zijn. We krijgen er veel voor in de plaats hoor: een massa ruimte, een huis van onszelf, een leuke buurt, elk een eigen bureau, …
Maar dat dakterras van ons, manmanman. Niemand heeft zo’n fantastisch terras. Zicht op alle torens van Gent, hoog boven de wereld uit en tot laat in de namiddag zon.

Dat het nog maar veel mooi weer is voor half juli, dat ik hier nog een paar keer kan liggen zoals nu. Met de kat op een donsdeken en de meeuwen boven onze hoofden.

7 thoughts on “On a roof.

 1. Vergeet geen foto te nemen vanop jullie dakterras. Ingekadert kan je er (schrappen wat niet past)
  – van blijven genieten
  – op blijven verlekkeren
  – heimwee naar hebben

  dvb

 2. Ik lag maandag ook op mijn dakterras, met een boek en de meeuwen boven mijn hoofd. Plots: “SPLASH” Vogelkak, op minder dan een meter van mij. Aan het water wonen, het is niet altijd alles. Zeker niet als ze uw pasgekuiste ruiten onderschijten. 🙂

 3. Ik lag gisteren op het gras in het gravensteen.

  Zonder meeuwen, maar even zonnig!

  Lien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *