Bureau

p003.jpg

Ik denk dat dit wel een kleur is die ik mooi zou vinden voor in mijn bureau. De vloer daar is donker parket, en mijn meubels zijn donker hout. Mooie stickers, ook, van Beearo.

4 thoughts on “Bureau

  1. Hmmm … niet slecht die kleur. Ik ben eindelijk rond met pleisteren en schuren. De primer is momenteel aan ‘t drogen in bureau, slaapkamer en hall. Morgen begin ik te schilderen. Grijs en paars voor bureau, kiezelgrijs voor gang en lichtgrijs en donkergrijs voor slaapkamer. Ik ben zelf benieuwd of het de moeite gaat zijn.

  2. Ik geraak een beetje uitgekeken op blauw na vijf jaar lavendel in de woonkamer, maar het heeft wel iets. Dat patroon zou ik wel zelf schilderen, veel goedkoper lijkt me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *