Zondag, vlinderdag.

Na een iets te korte nacht deze middag met de fiets naar De Foyer getogen voor de brunch, alwaar de clan vuijlstekepattyn en de clan bollaertkerre ons vergezelden. En dan daarna vol goede voornemens in verband met cultuur en een middag in de stad naar Het Huis van Alijn getrokken, waar er wensen geknutseld zouden worden. Ondanks het feit dat het van zinloos geweld was (dat van die akelige vlinders, ja), dat er een gigantische buttcrack in mijn blikveld te aanschouwen viel en dat er een kleine aanvaring was met mensen die andere mensen hun plek inpikken; bleek het er toch zo fijn dat we niet meer naar andere locaties geraakt zijn. (Foto’s hierzo, dat spreekt voor zich.)

En toen waren we pas thuis en belde klijn toevallig. En een uur later zaten klijn, haar meneer en de allerschattigste helena op ons terras pastasalade te eten.
Een paar uur later –ik had net mijn pc aangezet– belde vriend B. aan, wegens net klaar met eten op het terras naast de deur hier. En of we zin hadden in koffie.

Daarmee dus dat het nu half tien is en ik dringend eens ga beginnen werken voor school. Met dat ontspannen altijd, daar worden uw examenvragen niet mee opgesteld, i.

tsk.

2 thoughts on “Zondag, vlinderdag.

  1. Waarvoor nog eens bedankt, btw.
    De splinters in Helena haar knietjes zijn er overigens op vakkundige wijze uitgeprutst door de oma. Om maar te zeggen dat ik daar blijkbaar veel minder cool in ben dan ik graag zou willen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *