Verse links.

Gisteren was Tom aan het zagen op de google talk over mijn linkenlijst. Ik zal niet verder in detail treden, maar het kwam erop neer dat hij jaloers was dat hij er niet instond. Omdat hij over het vorige onderwerp — mijn botten en hoe oud die wel zijn — twee weken heeft doorgedramd (werklozen en variatie, het wordt nooit wat), heb ik mijn links maar eens aan een update onderworpen.

En zoals het een goede communicatieverantwoordelijke betaamt deel ik vanaf nu het bloglandschap (mijn lief niet meegerekend) op in twee delen: zij die wel aan het project meewerken, en zij die dat niet doen. Makkelijk zat.

10 thoughts on “Verse links.

 1. Ach, hoe mooi was de tijd waarin ik reportages schreef over Bal des Boîteux en een fotoreportage maakte over de buurtfeesten in Gentbrugge. En dan later vind je jezelf terug in de lijst van mensen die NIET meewerken aan het project…en dan begin je plots te huilen.

  Ja, zo gaat dat…

 2. Prffft, ‘k zal’t onthouden jong.

  Niet alleen zie ik mezelve daar niet in wat vaneigens uw volste recht is, dat spreekt voor zich, maar ‘k zou gelijk ook nog eens gaan zien bij jm en bij Peter DC; ‘k peins niet dat zij Jeroen en Patricia zijn.

 3. @Shy. ik heb u gevraagd om bij de redactie te komen en ge wilde niet. En dan nu bleiten. tsk.
  @bruno. het is aangepast
  @joke. ik had een tag niet gesloten en daarmee waart gij er ook vantussen gevallen.

  nog iemand?

 4. Ik ga dat hier aanpassen en dat een heel klein beetje ook zo doen op mijn blog. Mercie, mevrouw de erevoorzitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *