Draadloos (fin).

Als ge twee dagen hebt geprutst aan een draadloos netwerk om de laptop aan te sluiten en de desktop. En als de laptop werkt, maar de desktop niet. En ge hebt honderd keer geprobeerd en ge hebt bijna uw nieuwe schone router door de ruit gesmeten. Awel, op dat moment, dan weet ge wat u te doen staat.

Ge gaat naar de computerboer, ge koopt twintig meter kabel, ge steekt de kabel in de router, ge gooit die kabel van het tweede naar het eerste verdiep, pleurt hem aan de andere kant in de desktop en spreekt de profetische woorden “Neh. Internet. Enjoy.” tegen uw lief.

*zen*

9 thoughts on “Draadloos (fin).

 1. Exact de reden waarom ik naar alle kamers in mijn appartement netwerkkabels heb laten leggen terwijl de elektriciteit vernieuwd werd. Als er dan iets mis is met het wireless deel van je netwerk, kan je nog altijd in de muur inpluggen …

 2. Mijn lief is de king of wireless!
  We hebben een bureau met speciaal vakje voor printer. Om te printen moesten we met laptop naar bureau huppelen, kabeltje erin en printen maar.
  Laatst zag ik plots nieuwe bakskes opduiken en hoorde verdomme en Eureka kreten elkaar afwisselen.
  We kunnen draadloos printen! Nu moet printer wel naast al die bakskes staan. Dus niet meer in het daarvoor gemaakte printerschapke naast het bureau, wel onder de eettafel.

  Help een nerd zonder logica!

 3. Euhm. Ik heb ongeveer hetzelfde gedaan. Mijn PC heeft geen draadloze netwerkkaart enal, dus maar een kabel van 20 meter gekocht en door de gang naar beneden in de router gestoken. Ligt daar wel lomp, maar wel internet. Wahey!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *