Woordspelingen. Tsk.

Vandaag, tijdens de studiedag waaraan ik participeerde en ik een minister veel dingen heb horen verkondigen waar ik nog eens over moet nadenken als ik minder hoofdpijn heb dan vandaag, ben ik heel luid in de lach geschoten omdat één van de sprekers zei: “De voorbeelden zijn legio”.

Ik moest terstond denken aan een lol van de grappige Tim Foncke

De voorbeelden zijn legio. Weet ge wat dat is, legio? Dat is een variant van playmiobiel

Vree professioneel van mij, inderdaad.

One thought on “Woordspelingen. Tsk.

  1. lol!
    Ik schiet nog steeds onhoudbaar in de lach wanner men het over een “gemene” muur heeft of een grond”monster”. Afwijkingen overgehouden aan interessante lessen bouwrecht en geologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *