Gentse Feesten: ze komen eraan.

Dit is een oproep voor de mensen van Gent. En bij uitbreiding voor al wie het plan heeft opgevat om Gent enige dagen onveilig te maken, tijdens de Gentse Feesten…

We beginnen op Het Project met ons grote Gentse Feesten-offensief en daarvoor zijn we -net als vorig jaar- op zoek naar mensen die ons tijdens de Feesten willen versterken. Als fotograaf, als schrijver…iedereen is welgekomen. Er is heel veel te doen, dus we hebben een groot team nodig weetwel.

Je engagement gaat zover als je zelf wilt: je schrijft 1 of honderd artikels, maakt niet uit. Geef een gil in de commentaren!

12 thoughts on “Gentse Feesten: ze komen eraan.

 1. Wij zijn van plan om dit jaar eens naar de gentse feesten af te zakken. Vermits de camera meegaat, kan gentblogt gerust beschikken over het resulterende beeldmateriaal.

  En eventueel wil ik wel eens een artikeltje schrijven over hoe de Gentse Feesten te ervaren als Antwerpenaar. 😉

 2. als ik op de gentse feesten geraak (ja, ik weet het, shame on me dat ik dat nog niet zeker weet) gaat het fototoestel zeker mee een pintje drinken.

  bij deze, gil 😉

 3. Als ik ergens zou kunnen logeren in Gent zou ik het zeker overwegen 😉 Ik moet tot mijn grote schaamte bekennen dat ik nog nooit naar de Gentse feesten ben geweest :-/ Ik wil dit dus zeker goed maken 😀

 4. Gentse Feesten? Fuck no, dank je, geef mijn portie maar aan den hond!

  Laat mij maar rustig in den hof zitten, met een pint in de hand luisterend naar stubru terwijl de kids in bed liggen. Als die-hard cocooner gruwel ik van die drukte, ook al is mijn vrouw Gentse en wil ze me elk jaar opnieuw meekrijgen.

  Meestal fake in een lumbago of zoiets!

  Josdenos

  PS. Ik wil eventueel wel foto’s maken/schrijven vanuit mijnen hof 😉

 5. Ik neem een ganse week verlof om vriendjes uit Engeland het wonder van de Gentse Feesten te laten ervaren. Zijn foto’s met commentaar welkom op gentblogt?

 6. @Sandrien: laat anders ook uw Engelse vrienden het wonder beschrijven vanuit hun bezoekersstandpunt 🙂

 7. Zie ik wel zitten!

  Al is ‘t maar om te zorgen dat de dingen die normaal op gentblogt niet aan bod komen (10 Days Off & de ‘kleinere’ feestjes in de rand) ook eens wat aandacht te geven 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *