Vloer.

Hoe gaat het eigenlijk met de vloer, vraagt u zich misschien af. Of neen, waarschijnlijk vraagt u zich dat niet af, maar ik had me voorgenomen om de progressie hier te documenteren, dus doe ik dat ook. Het is mijn weblog é maat, dus als het voor mij interessant is, dan is dat goed genoeg.

Anywayz. De vloer dus, en bij uitbreiding het volledige weekend. Mama en papa waren er weer om te helpen en te behangen en neef Tim kwam ook vloeren afsteken. Daarenboven liepen ook mijn oma en opa langs en kwamen op zondag de schoonouders met taart voor de innerlijke mens. Gewoon eens langskomen, dat lukt echter niet bij ons en zo kregen we nog een paar helpende handen bij.

Er werd afgestoken en behangen en op het eind van het weekend was de vloer zowaar klaar…

All done!

Daar ging natuurlijk een heel proces aan vooraf en ook daar zijn foto’s van. Wanneer u doorklikt op de tools kunt u zien wat voor exotische dingen we gebruikt hebben…

9 thoughts on “Vloer.

 1. waaw! proficiat!
  stiekem ben ik een beetje trots op mijn hoekje…
  deze plank werd onthaard door fiona.
  mag ik? mag ik?
  toe…

 2. naarmate ik verder klikte op de foto’s, hoe verder mijn mond ging openhangen! Ik heb nochtans al heel wat verbouwervaring en verbouwwoede meegemaakt, maar dit slaat echt alles! Straf hoor!
  En heel mooi bovendien! 😉

 3. Slavendrijver! Ik heb daar nogal eens wat werkvolk zien passeren op die slideshow! Fijn resultaat in elk geval, succes!

 4. oh. het is nog niet klaar hoor. dinsdag bandschuurmachine en kantschuurmachine. daarna nog in de olie en een beschermlaag erop.

 5. Die olie erop doen is schijtwerk, echt mega goed inwrijven en al. Ik heb vakantiejob bij een houtbewerkingsbedrijf gedaan, dus I know. 🙂

 6. Hm, die olie staat ons ook nog te wachten. Gelukkig geen kokoshaar en stuff (nieuwe parket hier). Boven hebben we ook de oude parket eruitgezwierd om de nieuwe ellentrik en verwarmingsbuizen te kunnen verstoppen. Maar dat oliën zal vrees ik mijn job worden. Mijn vriend doet al het meten en de houtzagerij en al de rest… Ik train alvast mijn armspieren…

 7. Wat een werk.
  Wij hebben in Brussel onze vloeren gedaan met zo’n semi-professionele bandschuurmachine (veel lawaai, veel stof) maar een prima resultaat…

  Veel succes met de verbouwing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *